Внимание! Дезодоранти докарват рак

2
Дезодорантите против потене са много опасни

Масово използваните дезодоранти всъщност са токсични и могат да причинят рак на гърдата. За тази опасност алармират всекидневно утвърдени лекари в своите специализирани доклади.

Козметичните продукти против потене докарват дори рак

Мамолозите предупреждават, че опасни за женското тяло са не само дезодорантите, но и стиковете срещу изпотяване. Лекарите считат, че е крайно време тези козметични продукти да се подложат на сериозни изследвания и да се вземат мерки срещу вредите от тях. Специалистите разясняват, че дезодорантите и стиковете наистина спират потта, но пък същевременно алуминиевите соли, които се съдържат в тях попиват в кожата.

Проблемът е, че алуминиевите соли наподобяват хормона естроген и влизат в пряк контакт с естрогеновите рецептори в тялото, а всеизвестен факт е, че именно повишеното ниво на естрогена в кръвта докарва рак на гърдата. Лекарите алармират, че дори хората да решат, че тази опасност от дезодорантите и стиковете е преувеличена, те трябва да имат предвид, че тези козметични продукти прекъсват процеса на потене, но не унищожават микробите и те съвсем спокойно се развиват под кожата, поради което твърде често в жегите хората се сдобиват с ужасни алергии и раздразнения по кожата.

Дезодорантите и стиковете против изпотяване са доста опасни!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *