Владо Кузов призна, че е гей

0

владо кузовСкандалният бивш депутат от „Атака” Владо Кузов стана втория роден политик след Кристиян Вигенин, който си признава, че си пада по мъжки ласки. В интервю за  в. „168 часа“ тези дни екс- народния представител разкри, че в МВР се пази негово досие от 1987 г., в което е обявен за хомосексуалист. Документът е основен аргумент за условната му присъда по делото за педофилия.

Владо Кузов не крие, че е имал интимни отношения и с двата пола, но никога не е посягал на деца. Бившият гей парадполитик решава да признае най- после цялата истина за сексуалността си, за да престанат всякакви спекулации. По думите му, от шест години пишман политикът живее със своята приятелка, но от време на време й кръшкал с мъже. Любимата му била наясно със залитанията му, но не се сърдела. Единствените опасения на екс- депутата са как ще реагира майка му.
На 21 – годишна възраст Владо Кузов разбира, че харесва и себеподобните си. Дотогава имал само хетеро връзки и никога не заглеждал мъже. Но веднъж, след концерт, един от танцьорите му скача да го целува. владимир кузовВместо да го отблъсне обаче, Владко му отвръща.
Кузов разкрива, че е спал с доста известни мъже – бизнесмени, футболисти, певци, тв. водещи, артисти. В 40- тото Народно събрание, където беше депутат, имало още 12 колеги от други партии, които били обратни. Въпреки тайната си сексуална ориентация, Владо Кузов твърди, че не се е оставил да го рекетират. Признава, че при него идвали емисари от БСПвладимир кузов през 2005 , които се опитали да го накарат да гласува за правителството на тройната коалиция. Пробвали да го убедят, като намекнали, че знаят за влечението му към мъжете. Кузов обаче ги върнал.
В момента Владо Кузов съди Българи в Страсбург заради педофилското дело.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *