Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Владо и Ирен смляха Патрашкова в скандал

След като Ирен научи, че Патрашкова е казала, че  е  луда, от позата й на кротка и хрисима женица не остана и следа. Бившата актриса се разбесня като фурия и поиска обяснение от журналистката защо я е нарекла така. Патрашкова обясни, че го е казала, като е наблюдавала дълго двамата в къщата и според нея поведението им е неадекватно.

Тя на глас повтори, че е казала, че не Владко е луд, а майка му, след като го е възпитала така странно и не му прави забележка за нищо. Ти ли, ма! Ти ли ще ме учиш как се възпитават деца? Първо си роди едно, пък тогава давай акъли. Аз акъли от бездетна жена не ща. Къде ти е детето? А? Кажи как си го възпитала! Покажи ни го тук да го видим, вилнееше Кривошиева.

 Журналистката запази самообладание и обясни, че не е нужно да имаш деца, за да разбереш едно дете възпитано ли е или не, усеща ли се майчината грижа, или не, пък и наблюдавала как Влади си прави каквото ще, а Ирен го наблюдава почти с гордост, вместо да му се скара. Той е голям човек и отговаря за себе се. Защо аз ще му правя забележки, крещеше актрисата, излязла от кожата си. Млъкни ма, сряза я възпитаният й син. След което се включи в размазването на Патрашкова. Теб Господ те е наказал да нямаш деца – посочи я с пръст той. Бог знае на кого да ги даде и на кого не. Ти си журналистка и ровиш в жълтото.

 Съквартирантите се опитаха да укротят разбеснялото се семейство, но не успяха. Двамата крещяха с пълен глас и за кой ли път разбиха на пух и прах легендата, която поддържаха. Една всеотдайна и кротка майка, изстрадала от живота едно хрисимо дете, отдадено на Бога, което ако го удариш по едната буза, дава и другата. Досега Владо при опит да бъде ударен по едната буза, изригва и залива опонента си с такива обидни думи, че ако неговият Бог го чуе, ще се изчерви от срам.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Владо и Ирен смляха Патрашкова в скандал

 1. maia hristova Отговор

  07.10.2012 в 15:52

  EVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAIA VMESTO A SIA PRAVI NA eNTELeGENTNA….. DA VZEME DA OSINOVI EDNO DETE ,TA DA IMA POCHVA SAMOCHUVSTVIETO I….INACHE E GOSPOJA NIKOIA ‘((((((((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 2. Галя Отговор

  07.10.2012 в 16:47

  Патрашкова просто трябваше да и отговори, че по-добре да няма деца, отколкото да име едно, от което нищо не става!

 3. полка Отговор

  07.10.2012 в 19:10

  Патрашкова съвсем не е това за което се представя.Всичко е заради камерите.

 4. ками Отговор

  08.10.2012 в 10:22

  И какво като е майка Ирен!? То се вижда какъв е резултата. Ми тя наистина е луда. И като е страхотна майка, да си заведе детето на лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *