Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Владо Данаилов проспа протестите!

Мъдри мисли на шармантния Владко Данаилов

Владимир Данаилов проспа протестите

Владимир Данаилов проспа протестите

Владимир Данаилов призна, че тази неделя е проспал протестите. Бил поканен от негови приятели да се включи във всенародните шествия, но вместо това решил да се прибере в Банкя. Там се замотал нещо, изморил се, легнал да си почине и накрая заспал.

За преживяванията си разказа самият той пред телевизията и допълни, че неговото присъствие не е толкова важно за протеста, защото мирогледът му е по – различен от на останалите хора. Ако той отиде там, недоволството ще се трансформира в най – обикновен разговор и никой няма да вика. Синът на Стефан Данаилов разкри, че според него хората не знаят за какво всъщност са протестите, но на него самия всичко му е повече от ясно.

Владо Данаилов смята, че ще се оправим само с медитация

Владо Данаилов смята, че ще се оправим само с медитация

„Всичко разбирам аз, което хората искат. Повече от явно е, че те сами не са много наясно с желанията си. Народът сега представлява тези 99%, които имат желание да станат като този 1%, който е добре и има достатъчно. Те обаче не знаят, че парите не носят мир и щастие. Умират и бедните и богатите, но важно е да разбереш какъв е смисълът на този живот, къде си ти и накъде отиваш” – коментира Владимир Данаилов.

Съвсем на място сподели, че за него българският народ е обсебен от чужди идеи, мисли и програми, защото всички са се втренчили в Запада и забравят откъде са тръгнали. Той допълни, че когато държавата не е в добро състояние, хората също няма да са добре. Особено важно е, че българинът непрекъснато гледа да си намери някой друг спасител, вместо да изкове съдбата си сам.

„Ще страдаме, докато не чуем Бог в самите нас. Защото кризата на първо място е душевна, обхванала сърцата и мислите ни. Сега всичко гледа само за секс, пари и всякакви други глупости. Управниците продадоха себе си и държавата евтино, заради желанието си за контрол и власт. Нужна е огромна медитация, за да се оправим” – заключи Владимир Данаилов.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *