Владко Данаилов: Баща ми е силен и ще се оправи!

2

Стефан Данаилов голямаВладимир Данаилов – синът на големия актьор Стефан Данаилов,  проговори  за болестта на баща си  днес по TV7 днес. Той се включи от Флорида на живо по скайп.

„От медиите разбрах  че баща ми е болен. И понеже не всичко написано е вярно, му се обадих, за да разбера дали е това е истина”, каза Владо, който се завърна да живее в Щатите, а майка му остана тук.  Стефан Данаилов потвърдил  за болестта, но му казал, че се чувства добре и няма да се предава. Сигурен съм че ще се оправи,  защото го усещам  вътрешно”, заяви уверено момчето.

Владо Данаилов каза,  че баща му е много силна личност и не се предава на болести,  както и не спира да работи. Когато не  ми вдига телефона значи е добре, значи  работи , заяви момчето  и добави, че ако винаги успява да го намери от първия път, би означавало, че Стефан Данаилов най-вероятно е на легло.

Владо се похвали, че в момента  учи за физиотерапевт и масажист в специален колеж в Сарасота и след месец би трябвало да вземе диплома и лиценз. Той разкри, че възнамерява да направи тази професия като свой бизнес и да помага на  страдащите хора.

В плановете му обаче не влиза да остане завинаги в САЩ. След като събере пари от бизнеса си там, той ще се премести в България, за да е по-близо до  родителите си, да помага на хората тук. Той ще се премести у нас с приятелката си Виктория, която е дъщеря на милионери, но живее аскетично като него, харесва България и иска да опознае хората  и културата й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *