Владко във „ВИП Брадър“: Стефан Данаилов не ми е баща!

0
Владимир Данаилов

Страховете на великолепния Стефан Данаилов, които изпитваше от участието на незаконния си син Владимир преди старта на „ВИП Брадър”, се оказаха напълно основателни. Още в началото на пребиваването си в къщата, устатият Владко започна да се отпуска и леко – полеко за разказва житейската си история пред цяла България.

В един момент той изригна и заяви, че Стефан Данаилов не му е никакъв баща, а просто един обикновен и слаб човек. Той сподели това пред журналистката Соня Колтуклиева, която започна ловко да измъква ценната информация, под формата на приятелски разговор.

Стефан Данаилов
Ламбо съжалява, че е признал сина си Владимир

Наивният Владимир още в началото разкри, че не смята Стефан Данаилов за свой баща. Той заяви уверено, че такъв човек не може да бъде баща и риторично попита „А ти знаеш ли въобще какво е баща?”. Данаилов младши дори опита да отрече, че все пак обичаният от милиони българи артист е и негов биологичен баща с твърдението, че не е взет и после даден някъде си.

Владко допълни, че вече нищо не очаквал от този човек, само му било много смешно като се сети за него. Защото бил „такъв” и много слаб човек. После младежът бе обвинен от Колтуклиева, че не я оставя да водят нормален разговор, защото бил монологичен. Владимир обаче отхвърли твърдението и заяви, че целият свят е изграден върху „лицемерство, мазнене и лъжа”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5EPkrFQRCHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *