Владко Данаилов влиза в ролята на безмилостен сваляч

0
Владимир Данаилов

Тоталният миризливец Владимир Данаилов ще трябва пряко волята си да се трансформира в галантен и приветлив кавалер, ако иска да оцелее по – дълго във „ВИП Брадър” и съответно да спечели повече пари. Това издадоха близки до сценаристите на популярното шоу и допълниха, че оттук нататък синковеца на Стефан Данаилов ще трябва да играе ролята на най – големия сваляч в цяла България.

Като първа стъпка, организаторите принудили Владко да се изкъпе, избръсне и изглади, както вече всички разбраха. Оттук нататък ще стартират и новите му тайни мисии, но в момента все още има колебания коя от гърлите да бъде нарочена за негова изгора.

Владимир Данаилов

За да стане по – голям резила, много вероятно е да му наредят да се хвърли в прегръдките на огнената лесбийка Люси Дяковска, която със сигурност ще го посрещне с вдигнат гард и готова за бой. Не е изключено избраницата да бъде и Черната Златка, но продуцентите малко или много се притесняват от присъствието на Багата, който в близкото минало имаше сърдечни отношения с нея.

Владко Данаилов обаче изправи организаторите пред още един проблем защото заявил, че вярата му не позволява да се хвърля върху вратовете на различни жени. Трябвало да има само една и увещанията, че това е само шоу съвсем не помогнали. Единствено имало надежда да се получат нещата, ако майка му Ирен се съгласи да го увещае, примамена от поощрителна парична награда.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *