Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Владко Данаилов ще доказва, че не е напълно луд

Владимир Данаилов

Последните клюки за „ВИП Брадър” донесоха, че продуцентите са насрочили публичен психотест за Владимир Данаилов, който целял да докаже, че той не е луд. Това било предизвикано от множеството коментари на всички нива, че синковецът на Стефан Данаилов не е съвсем наред с главата и доста често дразни останалите с нескончаемите си религиозни проповеди.

Враговете на Владко се възползвали от неговата вяра в Бог, която той се стреми да проповядва когато и където може. Според тях само една пълна откачалка можела да се държи по този начин и така грубо да налага собственото си мнение по толкова деликатен въпрос.

Владимир Данаилов

Друго сериозно доказателство били нескончаемите пръцкания, с които младият Данаилов обгази съквартирантите във „ВИП Брадър”, докато не му направиха сериозна забележка да престане. Когато другите му казаха да престане той заяви, че опитвали да му наложат тяхното мнение и искали повече от живота, отколкото в действителност им се полага.

Като се премахнат тези неща обаче, по всичко личало, че Владимир Данаилов е един добре възпитан младеж, който си знае мястото в обществото. Поради това мнозина са склонни да вярват, че това негово поведение е плод на наследствената му артистична натура и хитър маркетингов трик, чрез който да стане известен.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Владко Данаилов ще доказва, че не е напълно луд

  1. Геновева Отговор

    02.10.2012 в 15:03

    На неговите година бях вече баща и имах отговорности,а той още ходи с майка си защото не е добре с главата.Момчето е някъде между небето и земята и е крайно време да се установи на едно от двете места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *