Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Владко Данаилонв: Давам обяснения само пред Бог!

Владко Данаилов се връща в Америка при Бог

Владко Данаилов

Владко Данаилов

Владимир Данаилов за пореден път разкри, че с баща си Стефан Данаилов в момента са в прекрасни отношения. Той разказа по телевизията, че сдобряването с Ламбо му е донесло душевен покой, от което им става хубаво на душата. А за да изрази любовта си, той редовно го гушка и обича.

Синът на Стефан Данаилов каза още, че в скоро време ще напусне България и ще се върне в Америка. Там възнамерява да учи и да тръгне на работа в социалните служби, за да помага на хората. Прозрението за тази задача дошло съвсем наскоро, след като успял да разбере себе си. В крайна сметка Владко заяви, че се отчита само пред Бог и пред никого другиго на този свят.

Владимир Данаилов и Ирен Кривошиева

Владимир Данаилов и Ирен Кривошиева

„Родени сме, за да работим. Но да разбереш това първо трябва да опознаеш себе си. Аз не искам титли, не искам нищо. Отчитам се само пред Бог и пред самия себе си, не ме интересува мнението на никой друг”, отсече Владимир Данаилов.

Майка му Ирен Кривошиева обаче погледна доста скептично върху тези изказвания и сподели, че самата тя в този момент научава за последните настроения на Владко Данаилов. Само допреди седмица той казал, че не иска да учи и да работи, а тя самата не може да си обясни откъде тази коренна промяна у него. „Всеки ден има нещо ново в главата си”, заключи Ирен.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *