Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Владимир Данаилов се отрече от баща си

Той не е мой баща, каза простосърдечно Владимир, когато Соня Куртлакова го приклещи през нощта в Къщата да му прави блиц интервю. Той нищо не очаквал от биологичния си баща Стефан Данаилов, понеже актьорът бил слаб човек. И нищо не можел да му даде.

 Бог е моят баща, ние всички сме от Бога, продължи момчето, а журналистката продължаваше да забива пирони и до ровичка в душата му. За нейно нещастие той не поддаде и на въпросите й отговаряше уклончиво, като прескачаше от тема в тема. Но тук няма диалог, ти приказваш много и става монолог, ядоса се тя. След като успя да откопчи от момчето, че не уважава баща си, не го признава и не иска нищо от него, тя се опита да разбули мистерията защо са се върнали в България, когато в Америка се живее по-добре. Навсякъде се живее добре, когато не ти трябва нищо, сви рамене Владимир.

Още в първото предаване той обясни, че не му трябва нищо, че не го интересува материалния свят и всички трябва да станат като него. На въпроса с какво все пак се храни, той каза, че има винаги добри хора и като протегне ръка, те му дават храна. На въпроса все пак тези хора, за да имат храна, нали трябва да работят, той отговори, че е важна вярата и нищо друго. Така една опитна журналистка претърпя пълен провал да направи дисекция на човек, чийто свят е различен от нейния и тя просто не го разбира. Дамата беше видимо разярена, а Владимир се усмихваше.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *