Вижте защо Лили Иванова стана Лейди Иванова

2
Лили Иванова

В музикалните среди упорито започна да се говори, че Лили Иванова е изпаднала в силен стрес след концерта на Лейди Гага в София. Примадоната на родната естрада отишла да види как го прави конкуренцията, но била дотолкова силно впечатлена от маумънджалъците на американката, че изгубила вяра в собствените си сили.

Баба Лили буквално се уплашила от грандиозността на Лейди Гага и заявила пред най – близките си приятели, че в никакъв случай няма да може да напълни „Арена Армеец” за юбилейния си концерт, който ще се състои през ноември. Поради това спешно трябвало да измисли нов маркетинг, който да я дръпне нагоре.

Хората от нейния творчески колектив започнали да се надпреварват един през друг да дават свежи идеи, но изпълнителката отхвърляла всичките. В един момент обаче се сетила да звънне на своя довереник Драго Чая и споделила за притесненията си. Само след петнадесет минути популярният водещ се обадил с предложение просто да промени малко имиджа си и да се прекръсти на Лейди Иванова. Как е приета идеята му все още не се знае, но със сигурност тя още не е отхвърлена.

Лейди Гага

Притесненията обаче продължавали с пълна сила, а основната причина за това била остарялата техника, с която разполагат в България и пълната липса на пари за изграждането на солидни декори. Колкото и да се опитвала Лили да направи нещо по – различно, това щяло да й се отдаде много трудно. Освен това у нас останали само некадърни танцьори и хореографи, което почти напълно я лишавало от качествен балет, който да компенсира липсата на модерни ефекти.

„Дори и да има някакви притеснения, това си е неин проблем. Тя просто не прецени времето правилно, трябваше да си насрочи концерта преди този на Лейди Гага. Колкото и добра певица да е, нейното шоу ще бъде като махленска вечеринка пред концерта на американката” – разкриват музикални критици.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=aUZBu3Msm5o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Лили е велика и за това толкова злобеете. Гага да яде семки с нейните маймунджулуци. Лили прави музика и все още е ненадмината, като я доближи някой ще ви го съобщя. Още сто години Лили ще е номер едно (№1). Успех Лили!

  2. Явно хората в България трудно могат да разберат, че музиката и изпълнителите не могат да се сравняват, защото всеки от тях носи някакъв заряд, който въздейства на хората и те имат потребност от това. Едни имат потребност да слушат Лейди Гага, други Лили Иванова, трети имат други предпочитания. В случая може да кажем, че световната звезда Лейди Гага с голяма мъка събра 10 000 души в залата, а Лили Иванова, която няма нейните финасови възможности, нито машината, която работи за имиджа на Лейди Гага, ще препълни зала АРЕНА АРМЕЕЦ и това трябва да радва всеки истински българин, че ив България има певица, която е от СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА. Влезте в сайта на зала АРЕНА АРМЕЕЦ и ще се убедите колко много са продадените билети за концерта на Лили Иванова, а има още доста време до 22.11.2012 г. Успех Лили, България те обича и ще го докаже!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *