Вижте зверицата правила секс с принц Хари (СНИМКИ)

0
Кари Рейчърт

Секс бомбата на Принц Хари се казва Кари Рейчърт, писаха медиите във Великобритания. Самоличността на доскоро неизвестната красавица не само беше разкрита, но и тя самата се възползва от възможността да блесне, разказвайки за скандала дори и с най – малките подробности.

Голият Принц Хари

Кари разкрива, че е прекарала насаме с височайшия гостенин най – малко двадесет минути в неговата хотелска стая. Там те се целували, но красавицата държи да подчертае, че целувката била само по бузите. На всичкото отгоре, въпреки че всички били голи, дрогирани и пияни, това съвсем не било оргия.

32 годишната Кари не пропуска възможността да яхне гребена на вълната. Веднъж станала известна покрай скандала с принца, тя буквално наводни интернет със свои снимки в предизвикателни пози и с огромна отзивчивост дава интервюта пред всякакви медии.

Тя именно е първия човек, който въобще разкри някакви подробности около скандалния купон в Лас Вегас, където принц Хари бе щракнат по пищов в нейната компания. Това обаче не му попречило да остане джентълмен до самия край, въпреки че не бил точно на себе си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Yb5HfNT8iek

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *