Вижте как Русата Златка невъзмутимо си показа гащите на зрителите

3

Златка гащиПромененото момиче, бившата разбивачка на мъжки сърца и на други мъжки работи, а сега примерна домакиня и готова за нов живот мома Златка Райкова , всъщност никак не се е променила, освен във фантазиите на Ники Кънчев и неговите продуценти. Това, че не си ляга с когото й падне в предаването, никак не я прави рзлична. Самата тя призна, че може да уститска без секс, но явно без да се разголва – не може.

На импровизираното модно ревю в Къщата на Биг Брадър тя излезе по фриволна коктейлна рокличка с така дължина, че се виждат поне десет сантиметра от бикините й. Те пък бяха обити специално за случая, защото по-наблюдателните зрители отдавна са забелязали, че плеймейтката като облича спортен екип или клин, изобщо не си дава труда да си обува  и   гащи.

Тя на няколко пъти разлюля бедра и показа на втрещените съквартиранти, че бельото й е в тон с рокличката, а отдолу е отлично епилирана.  Журито, в лицето на Денди, запази каменно спокойствие и охороктеризира тоалета като стилен, смел и съвсем подходящ за съответната дама, ако точно тя отиде с него на коктейл. Сякаш най-естественото нещо на света е да си сложиш тоалетче до пъпа и да си покажеш марката на прашките. Нещо, което не си го позволяват дори проститутките по Околовръстното. Дори те имат бельо на дупетата си.

Вероятно е легенда и готвенето на плеймейтката, защото нито един път камерите не я уловиха край печката с изцапани ръце, задълбочена над някоя тенджера. Тя се задълбочава предимно над себе си, като стои с часове пред огледалото, нанасяйки си различни слоеве грим и червило. Или пък си оправя косата. Това вече камерите го улавят. Защото тя и без това друго не прави.

На фона на всичко, което виждаме като зрители, са напълно неразбираеми напъните на Ники Кънчев да покаже и докаже, че двете Златки са се променили и са станали сериозни момичета. Истински моми за женени, а чеизът ще е от Нова телевизия.

Отчайващо тъпо е да се опитваш да внушиш на някого, че това предаване променя участниците и ги прави по-добри. Смешните твърдения, че Пенка положила старание да учи един ден, а Черната  Златка научила столиците, буквално издишат. Защото нито на Пенка, нито на Златка ще им влезе нещо повече в главите от наличния умствен багаж.

Зрителите обаче се питат защо досега на Русата Златка не й е зададен нито един въпрос от сферата на общата култура и не е показано нивото на интилекта й. Сигурно продуцентите не смеят да подложат нежната плейметка на такова страшно изпитание, за да не изгубят и последния си зрител.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TQAOJS2cXao

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Тази пък е толкова захаросана проститутка, че се чудя защо са я вкарали в предаването.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *