Вижте невероятната любовна история на болната Гергана от Варна

0
Гергана Георгиева

Сърцераздирателната история на болната Гергана потресе Варна

Психично болната Гергана Георгиева успя да разчувства цяла Варна, след като бе намерена след повече от четиридесет дни в неизвестност. За радост на близките й тя била жива и здрава, а най – изненадващото в цялата история е, че за времето на своето приключение успяла да намери любовта на своя живот.

В края на септември, 35 годишната дама духнала от клиниката в която лежала и изчезнала безследно, без да се обади на никой от своите близки. Хората ден и нощ обикаляли из целия град да я търсят, но от нея нямало и следа. Безсилни били и полицаите, които се включили в издирването.

любов

Местоположението на Гергана било установено, след като жителка на морската столица прочела във вестниците съобщение за нейното изчзване. По снимката тя успяла да я познае и веднага алармирала органите на реда. Близките получили информация в понеделник и се насочили към адреса.

Жената им обяснила, че няма защо да се притесняват, понеже Гергана в момента е силно влюбена и се е събрала с млад мъж, който имал същите здравословни проблеми като нея. В квартала за броени дни спечелили симпатиите на хората, защото от километри се виждало тяхното щастие.

Най – хубавото в цялата работа било, че родителите на бъдещия младоженец не само одобрявали тяхната връзка, но даже се стараели всячески да им помагат. Осигурили им отделно жилище, всеки ден ходели на гости, за да видят как се чувстват младите.

Сестрата на Гергана също била приятно изненадана от свежия вид на болната си сестра. Тя я посрещнала искряща от щастие, спретната и усмихната до уши. Отначало обаче се уплашила, че ще й се карат задето е избягала и заявила, че иска да остане при своя човек. Точно поради тази причина не се и обадила, за да каже поне да не се притесняват.

„Когато видях какво се случва дори през ум не ми мина да й се карам. Нацелувах я, че е жива и здрава, защото можете да си представите какво си мислех през цялото време. Искрено се радвам, защото на всички е ясно какво значи да се чувстваш отритнат от обществото” – разказва сестрата на влюбената Гергана.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=xZBG91I_M9U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *