Вижте мръсните тайни, които крие Нико Тупарев

2

Йоана Пламен1Еленко Ангелов, който обучава хора как да се държат пред камера и как да говорят с езика на тялото, разкри мръсните тайни на риалити форматите. Самият той бил поканен да учасва във ВИП Брадър. Първо ми дадоха договор на български и английски, който беше от 60 страници. Като го четохме с моя адвокат, умряхме от смях.

В този договор аз се подписвам да стана всъщност роб на една медия и то за десет години напред. Нямам право да работя в други или за други медии, нямам право да издавам тайни от кухнята, нямам право да разказам за истинските си преживявания. За всичко ще плащам неустойки. Ако реша да си тръгна по време на предаването, дължа 25000 лева неустойка. Е, откъде ще ги взема? Затова всички вътре си натискат парцалите.

Реват, депресират се, унижават ги, но те не смеят да кажат майната му и да си тръгнат, защото нямат пари да се откупят. Не зная как стои случаят с Дими  от миналия Брадър, чиято дъщеря се самоуби и той трябваше да излезе на пожар. скандал Ваня МираДано не са му поискали неустойки, нечовешко е просто. Така че тези, които са вътре, нямат шанс, нямат отърване. В капан са. Медията има пълното право да излъчва всичко, което кажат или направят и всяка тяхна дума става нейна собственост.

Обещават се фамозни хонорари и награди, но има клауза, че медията може да прецени дали да ги даде и каква част от тях да даде. Доколкото ми е известно само Рафи досега е получил целия си чек и то заради един друг арменец в тези формати. Останалите взимат доста по-малко от обещаното, но не смеят да гъкнат, защото са подписали договор и ще ги съдят. Парите си вземат само звезди като Парис Хилтън, защото ще стане международен скандал. Българските си мълчат и взимат трохите, които им подхвърлят. След която пък като собственост на телевизията ги разиграват да идват като коментатори, като публика, като участници в други формати и пак им подхвърлят по някоя стотинка.

Така че не се чудете защо сега всички във ВИП Брадър, колкото и да са изнервени, стоят и не мърдат. Даже има условие и че колкото по-късно те изгонят зрителите, толкова по-голям ще е хонорарът. Зрителите обаче не гонят, а продуцентите. И това с СМС-ите също е огромна лъжа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lq3R_j3uYSA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *