Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вижте кой заповяда на Тервел да зареже Лияна!

Лияна Тервел ревРязката смяна  в отношението на Тервел Пулев към Лияна озадачиха всички не само съквартирантите, но и зрителите. Без видима причина боксьорът се отдръпна от „сърничката“ си и даже я отблъсна от дежурство под часовника. Той избра Йоана вместо нея, което нарани дълбоко фолкаджийката и тя зарони сълзи под неизбежната лилава кърпа, с която вързва косата си на тюрбан.  Кажи ми какво има, подкачи я боксьорът. Нищо – отвърна през сълзи тя. След това двамата се скриха в най-далечните ъгли на Къщата.

Съквартирантите започнаха да гадаят какво се е случило, че Тервел се дръпна като опарен. Той не е излизал навън, не е говорил със семейството си, няма допир с външния свят и със сигурност нещо се е случило вътре, разсъжддават те. Всички започнаха да се питат дали двамата не са се скарали и кога и къде е станало това. Лияна нощен масажНай-вероятно докато сме спали, предположи Стойко Сакалиев. Тя е умно момиче и не бива да си губи времето с този мъж, изказа се компетентно и Ваня Червенкова.

Никой от тях обаче не видя очевидното. Всяка неделя треньорът на Тервел идва да го тренира в Къщата. Двамата прекарват по няколко  часа на уредите, а другите стоят встрани, за да не им пречат. Точно тази неделя треньорът е поговорил сериозно с подопечния си. Разговор, който е записан от камерите, но никога няма да се иззлъчи. Тервел се оправдавал, че поведението му е невинна закачка, но наставникът му обяснил как изглеждат нещата отвън и какво дават камерите.  Ти може и да се шегуваш, но цяла България си мисли, че сте влюбени и като излезеш, ще зарежеш семейството си, казал му треньорът. Не се излагай. В момента си основна тема на всички вестници. И след време като идеш на мач, ще казват кой победил – оня Тервел, който се сваляше с Лияна ли. Помисли и за детето си! Така боксьорът се превърна изведнъж в буца лед, а съквартирантие, зрителите и самата Лияна още умуват защо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Вижте кой заповяда на Тервел да зареже Лияна!

  1. Ана Отговор

    14.10.2013 в 15:06

    На време се е осъзнал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *