Вижте къщата на Антония Петрова! Миската се шири на четири етажа

0

Антония къщаАнтония Петрова допусна журналисти в новата си къща, за да покаже лукса, в който живее. Тя и съпругът й си позволили  този малък каприз, понеже имали нужда от пространство. И то не какво да е пространство, а огромно. Домът е на четири етажа и в него няма нито един прав ъгъл. Всичко е заоблено, хвали се Петрова и затова малко се затруднихме с обзавеждането.  Но се намират и такива мебели, стига да знаеш къде да си ги поръчаш.

Постройката има стъклен покрив и така нареччен светлинен кладенец, който пропуска светлина от покрива чак до първия етаж. Светлината пък е пресечена от тази, която идва от прозорците и според миската се получавал много добър ефект.   В цялото това архитектурно чудо, което е с конусообразни форми, се намират само четири спални с четири бани, огромен хол, заемащ цял етаж, кабинет, луксозна кухня, два гаража и специален СПА етаж, в който има топъл басейн, сауна и различни уреди за подръжка на формата. Втори басейн пък е разположен на двора и се ползва през лятото.Антония къща 1

Когато са в България, Антония и Александър използват уредите на четвъртия етаж средно по час на ден. Така те непрекъснато са в добра физическа форма, а когато пътуват, наемат хотели със собствени СПА центрове. Все пак Антония ще се явява на конкурса Мисис Свят и  трябва да изглежда перфектно. В останалото време тя прекарва или в кабинета си, или си почива в спалнята, или пък в кухнята.

Много обичам да готвя, признава тя. Нямам търпение да дойдат някакви празници и да отидем с майка ми в кухнята и да започнем да приготвяме вкусни неща.   Самата кухня пък е с уреди, последен писък на модата и било истинско удволствие да се готви там.

Мнозина заохкаха и завидяха на миската с две титли за красивата къща, но се намериха и такива, които я нарикоха пълен кич. Кой крив, кой прав, вижте снимките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/7stYkzVjG8E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *