Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вижте какъв смешен прякор имал Слави Трифонов в училище!

Слави правСъученичка на Слави Трифонов разказа за детството му, навиците и прякора. Дългият не бил от отличниците, увличал се само от историята. В повечето часове мълчал и не вдигал ръка, ставал само когато го изпитват. Не се сприятелил с никого до осми клас, само с момчето, с което стояли на последния чин. Но съученичката е сигурна, че сега шоуменът не помни кое е това момче и не подържа никакви връзки с него.

Славчо не свалял мадами, още тогава бил висок, симпатичен, но се срамувал от бедното си облекло. Техните нямали много пари, работели във фабрика и не се стараели много синът им да има хубави дрехи. Гледали да има ядене вкъщи и да му купуват учебниците. Това явно потискало момчето и то не се интересувало от момичета, от свалки, дори не търсело приятелството на другите. Прилежен ученик, малко затворен в себе си и толкова.Слави и Мартина2

Все пак децата не го оставяли на мира и всеки в класа си имал прякор. Прякорът на Дългия бил Толумбичката. Не защото бил дебел и закръглен. Напротив, бил висок и слаб. Но всеки ден идвал на училище с торбичка с толумбички в чантата, вадел лакомството и го нагъвал през междучасията. Как не хвана диабет от толкова сладко – не знам, чуди се съученичката му. Той давал всичките си джобни пари за сладкиши, а когато имал повечко, си хапвал и баклава.

След осми клас той влязъл в музикалното училище, запознал се с Евгени и Годжи и изведнъж се променил. Тримата започнали да правят концерти, да репетират, да мечтаят за голямата сцена.  Сега, когато са на тази сцена и имат толкова много пари, съученичката иска да попита Слави дали още нагъва толумбички, или отдавна е забравил за детската си слабост.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *