Вижте как Златка стана Черната Патка

2
Златка Димитрова

Слабостта на хиляди мъже по света и у нас Златка Димитрова, бе сериозно обругана от потресени потребители на социалните мрежи. Форумците изпаднаха в недоумение от шокиращото незнание на цицорестата плеймейтка, която на изпит по география във „ВИП Брадър” заяви, че столицата на Великобритания е Англия. След което се разрева и избяга в другата стая.

Мнозина приеха изцепката на шега и заявиха, че да се прави на глупава, е било част от първата мисия на Златка Блак. Освен това те допълниха, че да си известен и богат в България съвсем не е необходимо да си и умен, защото по – голямата част от така наречения хайлайф са в пъти по – тъпи от Димитрова.

Златка Димитрова

Извиненията обаче не се понравиха на по – голямата част от зрителите на „ВИП Брадър” и те с огромно ожесточение коментираха поведението не само на нимфата от Бургас, но и на останалите съквартиранти в къщата. Според общото мнение, такава тъпотия рядко може да се събере на едно място и продуцентите явно са проявили голяма доза изобретателност, за да намъкнат толкова замаяни випове вътре.

Най – отявлен противник на простащината се оказа млад мъж от Пловдив, който коментира, че Черната Златка вече ще се казва Черната Патка.

„Какъв вип е тая, бе!? То толкова голяма простотия с часове да го мисля, не може да ми дойде на акъла! И вие всичките – Златка, та Златка! Никаква Златка не е тя, ами си е една Черна Патка” – написа разяреният форумец.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *