Вижте как Мис Пиги лапна микрофона и запя чалга!

2
Адриана

Най – новата звезда на родната чалга Адриана стана за посмешище, след като наблюдателни журналисти намериха изключителни прилики със световноизвестната кинозвезда от Шоуто на Мъпетитите – Мис Пиги.

И наистина, като се вгледа човек в изображенията на двете красавици, неволно започва да си мисли как да открие седемте разлики. Прическата, очите, закръглените бузки с нежен розов тен, чипите нослета, та дори и миглите на Мис Пиги и Адриана са еднакви, но за най – голямо съжаление едната от тях е кукла.

Адриана

Иначе „Диапазон рекърдс” представят доста нафукано новата си придобивка и изсипват цял кашон суперлативи по неин адрес. От кратката презентация на доскоро никому неизвестната Адриана става ясно, че тя е родом от Плевен, дълги години е живяла в Италия и може да говори перфектно италиански и албански. Не е ясно обаче с какво се е прехранвала, докато е пребивавала в родината на мафията.

„Вече и България си има своето известно прасенце! Тази не е толкова чаровна като истинската Мис Пиги, но като пийне човек две – три ракии ще му хареса. Добре, че е толкова смешна, защото иначе никой нямаше да разбере за нейното съществуване” – коментираха по социалните мрежи.

Виж Адриана в действие:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *