Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вижте как изнудват пациентите в Пета градска болница!

Пари от подкуп

Действията на лекарската мафия за пореден път скандализираха обществото, след като разследващи журналисти разкриха сравнително нова методика, чрез която болници изнудват и тероризират пациентите за пари.

Преди да бъдат положени на операционната маса, болните били задължаванида дават дарения с твърдението, че по този начин щели да изразят своята благодарност към лечебното заведение. Запознати разкриват, че формулярите за така нареченото „дарение” буквално се тикали в ръцете на хората и вместо да се подписват за избор на екип, докторите ги карали да им дават пари под гореспоменатия предлог.

Операционна зала

Един от най – ужасяващите случаи е регистриран в Пета градска болница в столицата. За него разказва гражданката Звезда Пеева, на която поискали 950 лева за „дарение”. Ставало въпрос за нейна близка, на която предстояло да се оперира и тя нямала желание да бъде обработена от определен екип. Когато докторите разбрали, че няма да плаща за избор на екип, натикали в документите формулярите за дарение.

„Решението да дарим тази сума не е наше, защото когато моята близка постъпи в болницата, ни дадоха един комплект от бланки за попълване. След тях беше поставен и въпросният договор за дарението, разпечатан в 4 броя” – разкрива гражданката.

От болницата пък се оправдават, че на регистратурата били написани операционните екипи и пациентите трябвало да си изберат от тях. Въпросната жена обаче не познавала никой от хирурзите и поради това не бил назначен екип.

Най – загадъчното в цялата работа е факта, че в договора за дарение пишело, че сумата се дава като благодарност заради добре свършената работа. Остава открит въпросът каква работа всъщност е свършена, след като пациентите са принудени да дават парите дори преди да са прегледани.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Вижте как изнудват пациентите в Пета градска болница!

  1. Звезда Непеева Отговор

    25.02.2016 в 16:40

    Впоследствие се доказа, че госпожа Звезда е излъгала и наклеветила, но никой не излезе публично да се извини на засегнатите.

  2. лилия костова Отговор

    04.04.2016 в 20:47

    възмутена съм от 5гр,болница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *