Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вижте истинската Лияна от трогателната изповед на сестра й

Лияна със сестра сиОмръзна ми да слушам нападки към сестра ми Лияна, заяви манекенката Зорница.  Тя е прекалено добричка и в къщата на ВИП Брадър всеки си изкарва лошото настроение върху нея и злобата също. Изумих се, когато я обвиниха, че хъркала като дъскорезница. Та тя спи по-тихо и от мишле. Много пъти сме били заедно. Даже Стойко Сакалиев призна, че само от нейното легло не излизат никакви звуци, но другите побързаха да я обвинят, че тя им пречи да спят. Че им пречи е ясно, но не да спят. Повечето й завиждат на красотата и благия характер и се чудят каква интрига да измислят.

Още повече се изумих, че искат да я изкарат лоша майка. Двете с Дениз са приятелки и страшно се обичат, Лили трепери над нея, угажда й, грижи се за нея, а детето й подари за рождения ден фигурка, на която пише „най-добрата майка“. Лили е страшно грижовна и детето усеща това и й се отблагодарява с много обич. То знае, че нейното облекло е част от професията и не му прави впечатление, че е с къса рокличка. И кажете ми на кого освен на нея в тази къща ще му стои добре късата рокличка? – пита Зорница.Лияна

Писна ми и да я обвиняват, че е болна от анорексия. Тя винаги е хапвала по-малко от другите, защото се грижи за фигурата си. Може ли един болен от анорексия,  който трябва да се чувства непрекъснато отпаднали апатичен да тренира толкова време всеки ден, колкото сестра ми? Освен нея и Станка не виждам друга да се поти толкова много на уредите, то те пък я изкараха луда, защото тренирала. Е, не може да се угоди на тези хора. Лили е вегетарианка и затова внимава какво яде, освен в мисиите, когато няма как да изкръшка. А колко е психичноболна може да се разбере от това, което преживя. Всеки друг би излязъл от релси, но тя устоя.

Беше под непрекъснат тормоз от Махмуд  години наред. Та той така я беше дресирал, че тя отиваше с телефона си и в банята. Ако не му вдигне до второто позвъняване, той изпадаше в истерия и я обвиняваше, че му изневерява. Представете си какъв стрес е това – да стоиш непрекъснато до телефона, защото ще ти крещят и ще ти вдигат скандали.  И това с години. Тя сега е страшно щастлива в къщата, защото няма телефон. И това е моята сестра. Силна, атлетична, кротка и красива. А те да приказват каквото щат!

Лияна и Тервел. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Вижте истинската Лияна от трогателната изповед на сестра й

  1. Дарина Отговор

    27.10.2013 в 9:18

    Защо я тормозят, тя пък е толкова кротка. Само мълчи и се усмихва

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *