Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вижте голямата тайна, която крие Алисия!

Алисия и НикиСлед като цяла седмица реклмира как ще издаде най-голямата тайна на Алисия и как я спипала какво прави тайно, Николета Лозанова пусна в предаването си едно голямо …нищо. 

Тя пусна репортаж как Алисия излиза от дома си, бори се с голямо задръстване, за да стигне студиото на ВИП Брадър, ръкува се с Ники Кънчев и сяда на стола си като коментатор. Там си изпълява ангажимента и отново се качва на колата и вече по-лесно без задръствания се прибира вкъщи.

Ето това беше огромната сензация, която Лозанова обещаваше на зрителите си, но най-сензационно от всичко беше, че не им показа нищо. Даже и след излъчения запис не можа да коментира нищо, защото какво има да кажеш, когато един човек отива, свършва си работата и се прибира, без дори да се отбие до магазина да си купи тайно шоколад например. Николета предаване

Мнозина от зрителите с зададоха закономерния въпрос – и какво от това? Със същия успех можеха да бъдат проследени и записани и другите коментатори в студиото. Те може би щяха да бъдат и по-нитересни, понеже по пътя можеха и да се отбият някъде. Цялото това безсмислено следене, хабене не бензин и време показаха не друго, а че Алисия е дисциплиниран и точен човек и когато е поела ангажимент, го изпълнява, независимо от задръстванията. Но това го прави всеки човек в бизнеса.

Другото, което се запитаха бе – защо беше цялата тази реклама за сензационните разкрития, като такива нямаше.

А отговорът е много прост. Предаването на Николета Лозанова се отличава от другите с огромната си реклама и съдържанието. Реклама на макс,  съдържание посредствено. Толкова може, горката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *