Виж 5-те мръсни измами, чрез които ГЕРБ се готви да катурне правителството на Орешарски

6

След БСП и ГЕРБ пусна свои опорни точки, но те не са написани, а се предават от уста на уста, твърди депутат. Той дочул разговор на двама свои колеги от ГЕРБ в Народното събрание, от който ставало ясно, че има няколко насоки на изказванията им пред медиите на трибуната в парламента.

Румяна Бъчварова
Румяна Бъчварова

След внимателно проучване на изказванията и сондаж сред политически функционери подредихме най-важните опорни точки на ГЕРБ. Запознати твърдят, че те са дело на мозъчен тръст около Бойко Борисов, който се оглавява от шефката на кабинета му Румяна Бъчварова. Темите се съгласували с Цецка Цачева за одобрение, а след това лично Бойко Борисов разпращал на изявените си оратори есемеси или ги инструктирал при срещите им в Банкя и централата на ГЕРБ. Често обаче сам бил принуден да ги повтаря публично, защото никой не обръщал внимание на неговите депутати. Ето и опорните точки на ГЕРБ, повечето от които са създадени с цел манипулация и не отговарят на истината.

Бойко Борисов
Бойко Борисов

1. Спират еврофондовете

За да се всява смут в бизнеса и държавната администрация, бившите управляващи имат задача от ръководството при всеки удобен случай да натрапват, че Брюксел се готви да затвори кранчето на България по европейските програми. Служители от държавната администрация не отричат, че има известна доза истина в това, но твърдят, че парите са спрени по проверки от времето на ГЕРБ, когато се вършели най-много нарушения на регламентите.

2. Масово се подслушват опозиционните лидери

Това е най-новата опорна точка, спусната на функционерите на ГЕРБ. Целта била да се размие скандалът около подслушванията, за които Цветанов е обвиняем, и да се вмени отговорност на новото ръководство на МВР. Методът за прехвърляне на проблема от болната глава на здравата работил безотказно три години и половина, докато били управляващи.

3. Доган управлява

държавата, ДПС командва БСП След като атаката по Сергей Станишев в първите опозиционни дни на ГЕРБ не проработила, сега мозъчният тръст на ГЕРБ решил, че удобният противник е Ахмед Доган, разчитайки, че сатанизирането му отново ще хване дикиш сред електората. От два месеца насам Борисов не спира да се опитва да изкара БСП жертва на ДПС, в което според депутатите има известна логика.

4. Не коментирайте с лошо напускащите

След серията напускащи! ГЕРБ една от опорните точки на партията е те да не се’ изпращат със скандали, а да се мълчи по техен адрес, въпреки че люспите не преставали да обвиняват Цветанов и Фидосова за потъването. Преценката за това е да не се влиза в полемика с напускащите, защото от нея могат да излязат тежки корупционни скандали отпреди година-две. Забранено било да се споменава публично и името на Николай Бареков, който от най-приближен до лидера им днес е най-върлият им враг и разобличител.

5. Откривайте показно обекти

Напоследък депутати и общински съветници от ГЕРБ се активизирали в рязането на ленти, но не на магистрали и спортни зали, а на селски градинки и водопроводи. Целта била да се покаже, че те берат плодовете на труда си, посят по тяхното управление, и да се създава впечатление, че сега не се стои.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/axqmi2a95Fk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. И какъв е извода – управляват ни неграмотни шушляци, на които някой отгоре им пуска опорни точки за да знаят какво да приказват.
    Т.е. управляват ни кукли на конци.
    Пак за тях да гласувате!

  2. Немога да рабера що само бате Бойко списъка с извергите е доста по дълъг още от преди бай Тошо нямя значение дали са комунисти неокомунисти демократи псевдодемократи олигарсйй въобще измет от най долнопробен тип и компания

  3. Б.Б.
    Да не смятате че не знам кой пише тези лъжи срещу мене. Ще насъскам моите сатрапи срещу него и ще му разгоня фамилията.

  4. Вие от „скандално“ защо ни сервирате новина с над 10-годишна давност – как Борисов щял да катурне Орешарски Днес най-голямата новина е срещата на Путин с Байден. Очаква се разведряване. Гледах внимателно пресконференцията на Путин. Колко спокойно и аргументирано той отговаряше на въпросите, понякога провакативни, на журнаристите. Нещо повече, той всяка година провежда видеовизуални срещи с народа. Поставят му наболели въпроси и той внимателно слуша хората и ги реша“ва, дори накое дете го моли – Чичо Володя, подари ми кукла. Представете си че нашия „вожд и учител“ се знъпане на такова допитване – веднага ще проличи неговата тъпотия и алчност. Той не смее да се появи пред Народното Събрание, та камо ли пред целия народ. Аз веднага щях да го питам с какво се е занимавал през 1990 г. в Чехия и как се е чуствал в едно заведение в град Панкрац/Чехия. Това го знаят всички тук, но не смеят да питат. Чакат американците да го направят чрез измисленият от тях закон Магнтски, но няма да го таправят. Те знаят че е кучи син, но наш кучи син.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *