Витомир Саръиванов пак остана на улицата

0
Витомир Саръиванов пак остава без работа...

Изглежда, че и Новата година не вещае нищо добро на  Витомир Саръиванов. По всичко личи, че похотливата дружка на опосумите пак ще остане без работа. Колкото и да се стараят приятелите му по чашка Иван и Андрей да го внедрят в някой свой проект, като че ли Вито е урочасан и за нула време унищожава всичко, до което се докосне. Искат не искат,  по Нова година опосумите ще бият за пореден път шута на Витомир Саръиванов и ще го изхвърлят на улицата.   В бодуарите на „Нова тв“ усилено се шуми, че Вито този път изхвърча не просто от поредния проект, който е успял да омаскари, но въобще трябва да спре да разчита на  Иван и Андрей да го уреждат с работа, защото приятелството е едно, но бизнесът си е бизнес.

Вито не се справи и като водещ в "Здравей България" в компанията на Ели Гигова....

Този път Вито ще се сбогува с лемурската си службица в „Междинната станция“, защото явно и според неверниците Иван и Андрей  е успял да нанесе максимума вреди на които е способен, но все пак не бива да се рискува. Припомняме ви, че опосумите се проявиха като истински мазохисти по отношение на Вито и колкото,  и проекти той да проваляше,  те все му даваха шанс да се докаже, но явно и тяхната чашка си има граница.   Витомир Саръиванов успя да  прецака редица телевизионни формати, сред които като абсолютен провал  без да се замислим можем да определим,  “ Островът на изкушението’, „Хванати в изневяра“ , „Рулетка“ и др.

Последният и съкрушителен удар от Вито в ролята си на главен редактор обаче опосумите претърпяха при последното си шоу „Разбий Иван и Андрей“, на което те залагаха  доста големи надежди и изглежда именно този формат е камъчето, което преобръща необратимо колата на Вито, който без гърба на двамата си другари,  май ще трябва да се сбогува завинаги с телевизията.

Витомир Саръиванов на гости на дружките си- Иван и Андрей! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *