Висулка от хотел на Боби Михайлов и Наско Сираков разби череп на пешеходец

8
Сираков и Михайлов отричат да са отговорни за случая

38- годишен софиянец изпадна в кома след като ледена висулка спука черепа му. Смъртоносния къс паднал от покрива на хотел на бул. Мария Луиза. Оказало се, че сред собствениците му са футболните легенди Боби Михайлов и Наско Сираков.

Тежко раненият мъж бил опериран по спешност, но изпаднал в кома. Следващите три дни са критични за пациента, коментира лекуващият му лекар. Висулката е пробила черепа на мъжа и животът му е в опасност.

Виновни за трагедията са собствениците на хотел „Глория Палас”, от чийто покрив е полетял ледения къс, категорични са от общината. Трябвало е да премахнат всички висулки, а сега безхаберието им може да струва човешки живот.

Хотелът на няколко пъти тази зима е санкциониран за различни нарушения,

Раненият мъж е в кома

като непочистване на тротоара отпред. След инцидента с ранения столичанин обаче собствениците вероятно ще бъдат подведени под съдебна отговорност.

Сред съдружници в хотела са Боби Михайлов и Наско Сираков. Най- големият дял се държи от бизнесмена Николай Божинов. Той става най- големият акционер след като милиардерът Васил Божков му продал своя дял от собствеността на хотела.

Шефът на БФС Боби Михайлов отрича да има отговорност за инцидента, тъй като не участвал във взимането на решения за управата на хотела. Заедно с Наско Сираков държали малки проценти от собствеността и затова нямало как да бъдат отговорни. Боби Михайлов твърди,че никога дори не е влизат в „Глория Палас”. Наско Сираков пък се покри след случая и отказва да коментира.

Опасни ледени висулки дебнат и по пътищата. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *