Виповете: Кристина Патрашкова е следващата изгонена!

0
Кристина Патрашкова

Голямата част от съквартирантите в къщата на „ВИП Брадър” се наостриха срещу очилатата журналистка Кристина Патрашкова и заявиха, че тя ще бъде следващият номиниран за изгонване участник. Тя ги дразнела със странното си поведение на начална учителка и наставленията, които започнала да им дава за щяло и нещяло.

Випарите са категорични, че Кристина е започнала да се държи толкова назидателно към тях, че доста често поведението и граничело с унижение. Някои дори я определиха като „очилатата кобра” и заявиха, че в най – скоро време ще и дадат една учителска показалка.

Черната Златка - трън в очите на Патрашкова

С особено раздразнение приемали непрекъснатото й мрънкане за поведението на останалите, по чиито адрес не спирала да клюкарства. Обвинявала ги в невъздържано поведение, своеволия и какво ли не още – сякаш те не са големи хора и не могат да преценят как да се държат пред камерите.

Според внимателни зрители на „ВИП Брадър”, Кристина Патрашкова се е сдушила сериозно с високомерната Мариана Попова и разлигавения Юлиан Константинов, а тези тримцата се изживявали нещо като супер випове, или поне в собствените си очи. Казвали на другите, че са инфантилни и ги освирквали дори заради спортните им занимания.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *