Виолета на Китаеца се връща на сцената

0

Никога мъжът ми не ме е спирал да пея, заяви Виолета, съпругата на Китаеца. Огорчена съм от това, което чета в медиите, че ме тормозел, че не ми давал да припаря до сцената, че се държал като турчин с мен.

Ние сме двойка и всеки се съобразява с работата на другия и не си поставяме ограничения. Фолкпевицата ще се върне на сцената в началото на следващата година, зарече се тя. Още отсега тя подготвя песните, по които ще работи. Дългото й отсъствие не било по причина съпружеска ревност и забрана, а договор с определена компания, който трябвало да изтече. В него имало клауза, че тя може да работи единствено за компанията и за никой друг. Само че дивата решила да работи сама за себе си, но трябва да изчака срокът, който е до края на тази година.

„Ще се върна обновена и много по-силна и атрактивна, заканва се майсторката на чалгата. Из общественото пространство отдавна се носят слухове, че тя и Китаеца са се разделили. Беше намекнато даже, че и двамата поотделно са били забелязани на светски места с друга половинка. Няма такова нещо, отрече Виолета. Тя призна, че отсъствала от семейното гнездо, но била в Плевен да се види с роднините си. Човек не може да мръдне, без да започнат да злословят зад гърба му, оплака се голямата любов на Китаеца. Логично е да го ревнувам, но това си е в реда на нещата, призна блондинката.

Ники Китаеца и Виолета в „Стани богат“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *