Виолета Марковска бременна!?

2
Твърди се, че Вили е минала под венчилото, защото вече чака бебе

Слуховете около личния живот на актрисата от “ Столичани в повече“ буквално валят един след друг. След новината, че миналата седмица половинката на Иван Юруков от хитовия сериал е минала под венчилото, която тя нито отрече, нито потвърди, сега в светските среди упорито се твърди, че звездата чака дете.

Така или иначе визията на звездата до месеци ще разкрие истината

Любопитен факт обаче е, че този път слухът идва от близки дружки на звездата, които твърдят, че сватба е имало и то защото уж много скромната и потайна актриса е вързала богаташкия син Иво Ангарски с бебе. Запознати издават, че театралката е бременна вече в 3-ти месец, но предвид кльощавата й визия и разюздения й стил в ежедневието съвсем естествено още не й личи. Запитана за семейното си положение и евентуална бременност Вили Марковска отново демонстрира звездния си статус и не пожела да разсея или потвърди последните слухове по свой адрес, а заяви, че не желае да коментира.

От арт гилдията пък побързаха да клъвнат младата надежда на българския театър и кино, че тя може и да не желае да коментира, но след някой друг месец иска не иска, коремът й ще направи това вместо нея.

Звездата чака бебе!?   ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *