Виновните за взривовете на Петолъчката отивад на съд

3
Ще има осъдени заради взривовете край Петолъчката

Очаква се в срок до около една седмица да бъдат повдигнати първите обвинения за взривовете край „Петолъчката”. Това съобщи зам. главният прокурор на републиката Бойко Найденов и допълни, че все още се изчаква края на разследването.

Държавният обвинител беше категоричен, че за първи път в най – новата история на България, държавата е взела адекватни мерки и в съвсем кратък срок са установени фактите такива, каквито са били по време на взривовете.

Ще има осъдени заради взривовете край Петолъчката

Според Бойко Найденов, окончателната развръзка по този случай вече наближава. По неговото мнение вече напълно са изяснени и правната, и фактическата обстановка. Работата стигнала дотам, че вече остава да се изчака технологичното време за приключване на следствените дейности, след което виновните лица ще бъдат изправени пред правосъдните органи.

„На всяка цена виновните трябва да бъдат изправени пред съда, защото не можем да допуснем подобни неща да се случват в една европейска държава” – заяви прокурор Найденов.

Припомняме, че стопанисваните от фирма „Берета трейдинг” складове за боеприпаси гръмнаха на пети юни. Тогава осем души бяха ранени, а трима служители загинаха. От взривовете бяха засегнати няколко десетки къщи от съседните села.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WU4zZC7cAgs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. zasramete se ot pravopisnite greski!Redaktopite hodili li sa na u4iliste?
    Sramuvam se da se nareka balgarka zaradi negramotnizi kato vas.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *