Вини Джоунс взима 150 бона от “Къртицата”

0
Вини Джоунс
Вини Джоунс

Бившият британски футболист Вини Джоунс ще прибере 150 хиляди евро от втория сезон на риалитито „Къртицата“. Джоунс, който след края на спортната си кариера стана любим актьор на култовия режисьор Гай Ричи, ще бъде голямата звезда в шоуто на ТВ7, но едва ли ще се задържи в Базата повече от 3 дни.

Вини Джоунс Той ще се състезава срещу отбора на родния футболист Илиян Киряков, с когото са се изправяли един срещу друг и на терена. Този път обаче се очаква сблъсъкът им да е много по-екстремен.

Продуцентите Иван и Андрей много настоявали да преговарят и привлекат футболиста актьор, тъй като веднага преценили,че той ще е идеалният типаж за темата на предаването. Тази година „Къртицата 2: Разтърсване“ ще търси супергерои и ще тества силите им с изпитания на ръба на човешките възможности. Наши източници обаче издават, че хората в екипа на шоуто сериозно са се разтревожили от новината за участието на Вини. Заради буйния нрав на Джоунс персоналът бил притеснен, че е много вероятно да се повтори изцепката на Денис Родман от предишния сезон. Тогава чуждестранната гост-звезда се напи и започна да буйства в Базата.

Компания на лошия Вини в готическия замък, който тази година ще бъде база на къртиците, ще правят още българският бодигард на Арнолд Шварценегер – Емил Каменов и актьорът от „Под прикритие“ Александър Сано. Сано има позволение да излиза от Базата веднъж седмично за снимките на шоуто „Най-хубавите години от нашия живот“, на което е водещ. Освен силни мъже и лоши момчета в шоуто ще се включат и красавиците Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *