Вили Марковска вдигна секретна сватба с богаташки син

1
Вили Марковска

Вили Марковска се венча тайно за Иво Ангарски, който е чедо на банкера Красимир Ангарски. Според достоверни източници, звездата от „Столичани в повече” е намазала с 20 000 лева, след като продала ексклузивните права за заснемане на щастливото събитие.

За да е напълно сигурна, че ще изкара някой лев от собствения си брачен ритуал, Марковска е пазела предстоящата сватба в пълна секретност. Приготовленията по събитието били провеждани в пълна секретност, достойна за всеки шпионски филм. До последния момент никой не е знаел коя е точните дата и място на венчавката, а вчера гостите са били събирани един по един със специално наети за целта автомобили.

Вили Марковска

Почти никой от поканените не е знаел къде всъщност отива, а напълно в час със събитията били само кумовете – Богомил Бонев и Нона Йотова. Последната е дългогодишна приятелка на актрисата, на която според запознати, доста е помогнала в кариерата преди време. Всички имали и пълна забрана да разкриват името на бъдещия съпруг на Марковска.

Секретното бракосъчетание бе проведено в храм „Свети Йоан Рилски” от 17: 30 часа вчера, а след това компанията се отправи към намиращия се наблизо „Кемпински”, където се проведе самото тържество. Според свидетели на церемонията, Марковска не е поканила почти никой от своите колеги в „Столичани в повече”.

Виж Вили Марковска:

http://www.youtube.com/watch?v=PEIXMMXjrEI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. тая е такава лигла, и бездарна актриса, само претенциите и са големи.Да не говорим, че корсета и хлопа!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *