Виктория Петрова дежури по празниците от самота

0

Виктория Петрова1гВиктория Петрова може и да  има славата на мъжемелачка, но всъщност е доста самотна жена. Подвизите й може да са доста, но когато дойдат празници, гаджетата й се прибират при жените и децата си, а тя остава сама, за да живне отново, когато глъчката приключи.

След като премина къде с шум, къде по-дискретно през  леглата на няколко от колегите си и през  един развод, в момента хубавицата е волна като птичка и по време на празниците изобщо не слиза от екран. От обкръжението й твърдят, че  хората, които правели графика без притеснение й предложили да замества водещите на Коледа и Нова година, защото знаели, че няма да откаже и няма семейни ангажименти, които да я задържат вкъщи.

Виктория приела без панаири  и даже с радост, че ще има с какво да запълва дните си. Тя  така или иначе нямало да върти тавите и тенджерите и да се грижи за пълни маси у  дома си. Нямала кого да храни, на кого да угажда и кого да глези.

 Естествено хонорарът по празниците е доста по-голям, но не той е причината новинарката да поеме празничните дежурства, а по-скоро да се отърве от самотата. Освен това била безкрайно амбициозна и винаги използвала даденото й в ефир време, за да се хареса на зрителите с надеждата, че ще заеме по-високо място в служебната йерархия, твърди клюката. За кратко тя имаше връзка дори с Бранко на Ани Салич.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *