Виктор Калев стегна куфарите за Холивуд, окончателно напуска Слави

0

Ниска заплата и ново предложение махнаха Виктор Калев от Слави

виктор калев

Истината за мистериозното напускане на Виктор Калев от „Шоуто на Слави” лъсна само ден, преди пукването на първа пролет. Близки до актьора издадоха, че причината за разлъката с Дългия е преди всичко финансова, въпреки че и слуховете за съчетана с депресия психическа умора до известна степен са верни.

Реалността обаче е съвсем друга – Виктор Калев е получил специално предложение за участие в поредния холивудски филм, който ще се снима през лятото в София. Този път обаче нашенецът е имал шанса да се пребори за второстепенна роля и няма да бъде само един обикновен епизодик. Според непотвърдена информация, новата лента ще е комедия, в която Вик ще има реалната възможност да покаже всичките си блестящи умения.

Според досегашните версии, Калев не се е разделил окончателно със Слави, а просто е излязъл в отпуск по болест заради ужасяващата депресия, налегнала го заради зимния сезон и натрупаната преумора. Според някои публикации в пресата, актьорът е сринат и тотално премазан от пренапрежението, довело до разрива му с шоумена от Плевен.

Други пък твърдяха, че вината се крие в поредната любовна несполука. Виктор Калев бе зарязан от своята вече бивша Дарина, на която възлагаше огромни надежди и от която искаше да има деца. Палавницата го натири след четири години връзка, като тихомълком се прехвърли в леглото на друг и вдигна куфарите ненадейно, без никакво предупреждение.

http://www.youtube.com/watch?v=v5xSOE8wMiI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *