Виктор Калев плакал на рамото на Тони Димитрова

0
Задържали Тони Димитрова на летището в Монреал

Виктор Калев бил най- скъпият приятел на Тони Димитрова.

Комикът до ден днешен разказва история, която певицата си спомня смътно. Били на общ концерт в провинцията и микрофонът му не се включил, а тя му дала своя. Това страшно го впечатлило. По това време Калев бил още партньор на Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Година и половина по- късно се срещнали на участие в Боровец и Тончо, който според Тони е суперпич и неин съученик от Бургас, ги запознал официално. Седнали на една маса, разменили си телефоните.

После мръзнали на една Нова Година на площада пред общината във Варна. Били страшно изморени, той бил гладен и тръгнали да се разхождат. Така започва сближаването им, а после вече не броят срещите си. Тони се запознава с родителите му, брат му, снаха му и дори става кръстница на племенницата му.

Тони е човекът, който знае много от интимните му тайни, както и той- нейните.

“ Плакал ми е на рамото, аз пък колко съм се тръшкала на неговото. Познавах неговите приятелки, той знаеше моите любовни истории. Виктор е човек за обичане и всеки иска да е близък с него. Но никога помежду ни не е имало нищо интимно, освен суперприятелство. Не се виждаме всеки ден, но за мен е важно, че го има“, признава Тони.

Виктор Калев е най- добрият приятел на Тони Димитрова

Всеки си има своите драми. Актьорът изключително драматично преживял смъртта на баща си през миналата година. Трагедията се случила 9 дни преди да заминат на участие в Канада. В Торонто трябвало да изпеят „Облаче ле, бяло“ в прекрасен аранжимент на Евгени Димитров- Маестрото, погледнали се в очите и се разплакали на сцената.

В Монреал пък ходили да видят техния „Кауфланд“, накупили си куп стоки, но неусетно се озовали в друг магазин. Едва не им конфискували напазаруваното.

Понеже английският им е потресаващ, трудно се оправят по летищата. Тони я задържали, защото снимката в паспорта й била от брюненския си период, сега е блонди. Едвам се оправили.

В Берлин Тони загледала някакви убийствени черни обувки с розови точки на дебела подметка и токове. Виктор забелязал светлината в погледа й и я попитал между другото:  Тонка, ти кой номер носиш?

На другия ден издебнал, като ги няма другите, скришом купил обувките и ги подарил на рождения й ден. Сега Тони, където и да се появи, обута с тях, събира погледите и се фука: “ Те са ми от Виктор Калев“. Смята, че й носят късмет.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *