Вики от „Мастило” фалирала окончателно

2
Виктория Терзийска

Певицата Виктория Терзийска толкова закъсала за пари, че била готова на всякакви акробатики и маймунджалъци, за да изкара някоя и друга стотинка. Рейтингът й тотално се сринал в последните месеци, а скучната група „Мастило” на която тя е вокалистка, вече била напълно забравена от Бога и хората.

Светски хроникьори припомнят, че тя доста успешно опита да се присламчи около бившия футболен бос Коко Динев, за да разполага със сметките му. Намеренията й обаче бяха осуетени от фолк колежките й Анелия и Емилия, които по никакъв начин не допуснаха някаква си поп певица да им подлива вода.

Виктория Терзийска

Двечките светкавично оформиха железен съюз срещу Виктория и въпреки искрената ненавист, която изпитват помежду си, успяха да я изтръгнат от сърцето на богаташа Динев с цяла поредица от хитри машинации.

Поради тази причина, а и поради цял куп други фактори обуславящи успеха на един музикант у нас, Виктория тотално го закъсала и била готова практически на всичко, за да не й се наложи да стане продавачка в някой супермаркет. От бТВ я потърсили за участие в сериала „Къде е Маги” и тя кандисала да играе на секундата, въпреки че не й предложили никакъв хонорар. Надявала се, че популярността й ще се повиши като я показват по телевизията и все пак ще спечели нещо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uY-zFRKh0ZA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. W W W . O R I G I N A L N I . BE – – – ФУТБОЛНИ ЕКИПИ СЕЗОН 2012/2013 !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *