Вижте как Милица Гладнишка призна, че „капките вода“ са нагласени

0

КъцуМилица Гладнишка, която не блести с особена находчивост, без да иска се изпусна в понеделник, че шоуто „Като две капки вода“ е нагласено и победителят отдавна се знае кой е. 

След като видя  Къци в ролята му на Дженифър Лопез,  която пък буквално взриви публиката, Милица заяви: „Няма как  човек да ти даде три точки, ти си невероятно смел, ти просто удиви цяла България. И изпълнението ти беше жестоко, жестоко…

Хилда попита уж възмутено : Че защо трябва да му пишеш тройка, не е нужно? Милица отговори: Ами защото неговото не е чиста имитация на Лопез, но е направено с чувство за хумор. Страхотно беше. И ги отвя, отвя ги, напълно ги отвя.

Когато настъпи момента на  оценяването обаче тя каза: „Аз за разлика от моите двама красиви колеги, давам моите три точки на Къци. Това не беше Дженифър Лопез, а Буратино.  Ако бяхме в комедийно шоу,  беше брилянтен стрхотен скеч, съсипващ, но не беше имитация на Лопез.“ Веднага я последва Юлиян Константинов, а Хилда и Маги дадоха по няколко точки повече, но така, че да увеличат разликата между фаворитката им Нети и шоумена.

Къци обаче беше номер едно и това всички го видяха. Той непрекъснато получава женски роли, за да бъде максимално затруднен, прави ги с жар и чувство за хумор, вдига публиката на крака и тя гласува за него.
Междевременно негова приятелка публикува във Фейсбук реалната класация според харесванията в самото шоу и там той води убедително. А Нети е трета. Но тя трябва да спечели и е предначертано да спечели, защото музикален продуцент на шоуто е съпругът й Дони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CphqyhukBZw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *