Вихра започва деня с душ и плодова салата

3
Вихра

Вихра съумяла да промени коренно битието си, само няколко месеца след драматичната и скандална раздяла с бившия й Иван Христов. Водещата направила всичко възможно, за да преглътне унижението, на което беше подложена от неверника,  и да започне изцяло нов живот.

Малкото й останали приятелки разкриват, че въпреки цялата гнилост, която се изля върху нея през тази година, Вихра останала все така усмихнат и отзивчив човек. За това страшно много й помогнали родителите, приятелите, както и неофициалното общуване със специалисти по психология. Всички те били категорични, че трябва да изличи от съзнанието си мъжеядката Ирина Сарачинова и да погледне към новото бъдеще.

Вихра

Вихра последвала съветите им и действително си съставила нов разтоварващ режим. Всяка сутрин започвала деня с половинчасов хладък душ, а след като приключела водните процедури си правела вкусна салата от плодове. Те я зареждали с необходимата положителна енергия и не позволявали на лошите спомени да вземат надмощие. Отказала и кафето, което заменила с билков чай с лъжичка мед.

За да запази привлекателната си фигура, Вихра доста често започнала да прибягвала и до домашни тренировки. За целта си купила дамски гирички от по половин килограм, с които изпълнявала цяла поредица от физически упражнения. Голямата й мечта била да се научи да кара сърф, но в последно време не можела да си го позволи, заради финансовата несигурност, породена от станалото пословично скъперничество на Иван.

Иначе, засега в живота й нямало нов мъж и самата Вихра въобще не искала и да мисли за сериозна връзка. Горчивият й опит с доскорошния съпруг я научил, че не може да се доверява на първия срещнат и избраникът трябва да премине през сериозни изпитания, за да го допусне до сърцето си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=m8Ec2m2dwto

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. ЕЕЕЕ няма д а се скрие това плашило.Ам преди салатата не сере ли и не пикае ли

  2. Натирената водеща започва деня си с отброяване на „лайкванията“ във фейсбук страницата си. После щателно изчита долнопробните жълти колонки и ако името й фигурира някъде там не си чете хороскопа, защото денят й вече е осмислен. През това време Ава стиска палци интервюто й да се е харесало на повече хора и майка й да бъде поздравена колко красиви деца може да ражда, за да получи разходка и хот дог вместо обичайната здравословна ябълка и чай /по системата на доктор Емилова, и на всички мързеливи майки-моладжийки/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *