Вихра забрани на Иван да води Ава на море в чужбина

1

вихра и аваВихра пак се развихри и отказа на Иван да му даде Ава. По закон той има право да вземе детето за две седмици през лятото, но трябва да стои с него в България.

Опосумът намислил да заведе дъщеря си на почивка на екзотично място, но бившата му съпруга категорично отказала да сложи подписа си, който е изискуем според българските закони. Мотивът и бил, че детето е много малко, че не е уверена, че бащата ще може да се грижи добре за детето си, тъй като на почивката ще присъства мащехата   с двете си деца и той ще разделя вниманието си между трите. Иван и Ирина с децатаОсвен това бившата тв. водеща не е уверена, че дъщеря й ще прекара добре с мащехата си Ирина и двете й деца и детето може да бъде травмирано от престоя си в чужбина.

Иван беснял, ядосвал се, търсил начини да вземе Ава, но Вихра била непреклонна. Самата Ава също искала да отиде с баща си и майката се принудила веднага да я заведе на море . Тя даже публикува снимка, на която двете позират със слънчеви очила и се плезят в обектива. Вихра непрекъснато обвинява бившия си съпруг, че е забравил дъщеря им и   не се грижи достатъчно за нея. Винаги когато той пожелае да я заведе някъде обаче, тя му спретва скандал, или се заинатява и не му дава детето. Миналото лято разтръби на всички, че е забравил рождения ден на Ава, а малко по-късно бе разпространена снимка, на която баща и дъщеря празнуват заедно в ресторант. Наистина вината на Иван е голяма в очите на бившата му жена. Той я остави с детето и се посвети на чужди деца. Но все пак не е добре да разделя родни баща и дъщеря и да ги отчуждава един от друг, смятат техни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/srST-JKNGgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Е Иван толкова ли не може да намери две седмици време да отиде някъде само с дъщеря си,да контактува само с нея,но трябва непременно да я води с чужди хора на почивка.То е ясно,че никога няма да бъдат едно многодетно семейство-затова по-добре Иван да контактува пълноценно с детето си далеч от Ирина и децата й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *