Вихра скача в Нова тв, вече не мисли за самоубийство

2
Вихра Петрова

Животът на доскоро прокудената отвсякъде Вихра Петрова сякаш започва да се нарежда. След като бе напусната от мъжа си Иван Христов и уволнена от ТВ 7 преди известно време, разкошната красавица успя да се пребори за място в телевизия „Нова”, където по всяка вероятност ще стане част от екипа на предаването „Събуди се”.

Добрата новина накарала Вихра да се почувства отново жива и пълноценна, издадоха нейни приятели. Тя преживяла особено тежко раздялата със старото си предаване „Споделено с…” и допреди ден – два се чуваха слухове, че подготвя неприятна изненада за певицата Кали, която седна на нейното диванче.

Вихра Петрова

Сега обаче бившата на опосума Иван вече се е успокоила и животът отново започнал да изглежда привлекателен. Действително, Вихра беше изправена пред сериозни финансови проблеми. Останала без работа и със смешните 200 лева издръжка от съпруга си, тя не знаеше как ще посрещне очаквано студената зима.

В медиите тръгнаха слухове, че Вихра Петрова е изпаднала в тежка депресия и дори е обмисляла дали не е по – добре да сложи край на живота си. Това обаче вече е в миналото и ние също й пожелаваме да си намери подходяща за възможностите работа, за да бъде пълноценна майка на дъщеричката си Ава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fQZbnP8d2Iw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *