Вихра ще прави черна магия на Кали

1
Вихра

Телевизионната водеща Вихра, която се прочу преди всичко около скандалите с бившия си Иван Христов се заканила, че ще спретне мегаскандал на певицата Кали. Причината естествено е фактът, че Кали я измести от досегашното й място в телевизионно шоу и поради това остана безработна.

В телевизионните среди се говори още, че Вихра обмисляла да наеме опитна врачка, която да направи черна магия на конкурентката, или най – малкото да я урочаса. В никакъв случай обаче не ставало въпрос да й се случи нещо лошо, а просто на певицата все да не й върви в новото поприще.

Кали

Запознати разкриват, че Вихра отдавна си падала по окултните науки и силно вярвала в силите на свръхестественото. Дори при скандалите около развода с опосума Иван, тя до последно твърдяла, че някой й е направил черно заклинание, предизвикано от чиста завист.

Най – злите клюкари пък разправят, че Вихра дори вече се е свързала с една от най – известните врачки в София, която била прочута именно със способностите си, да прави магии за невървеж. По този начин тя се надявала, че продуцентите на нейното шоу ще осъзнаят грешката си и ще я потърсят отново за работа.

Кали не е особено впечатлена от заплахите на Вихра:

http://www.youtube.com/watch?v=GcPh_IoGxH0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *