Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вихра се преквалифицира в конярка

вихра и аваСветски ориентирана водеща Вихра, без да се замисли заряза камерите и позирането пред тях и се превърна в… конярка. Не, тя не дава уроци по езда, нито чисти някаква конюшна, а е отишла да работи в писание на конска тематика. В момента тя в движение учи всичко за породите, за специалните им изисквания, за конните спортове и залагания и същевременно се опитва да се справя и с домакинството.

Причината е не само нейния собствен комфорт, защото е отдавна известно, че без пари не се живее, а и все по-нарастващите разходи по дъщеричката й Ава.  Разбира се Ава не е като другите деца и не може да ходи в държавно училище. Тя вс пак е „звездно“ отроче и отсега трябва да контактува със себеподобни, затова майка й я записала в частно школо. Там пък разходите за в пъти по-големи, отколкото в обикновено училище, дори и за облекло, защото не можеш да пратиш детето си в развлечени дрехи, когато другите ги обличат само от маркови магазини.

Говори се, че капризът за частното училище не бил на Вихра, а на Иван и той покривал там всички разходи на единственото си засега дете, но майката също страда от огромна доза звездомания, така че нищо чудно решението да е било общо.

И докато Иван е готов да дава за дъщеря си почти всичко, той не е склонен да плаща на бившата си съпруга да стои по цял ден вкъщи и да нищи клюките с приятелки. Той смятал, че за нея е по-полезно да ходи на работа, да има социални контакти и самочувствие и да се отърси от миналото.

Заплатата на Вихра не била кой знае каква, но тя наистина се чувствала по-добре в списанието. Освен това тя е заета и в търсенето на нова половинка, но твърди, че изискванията й към мъжете са много високи, затова не може да намери подходящ човек. Но е в процес на търсене и се надява скоро да го срещне. А, дано, че да се спрят тези вечни вайкания защо Иван ме изостави.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *