Вихра съвсем забрави детето си! Хвърли го за отглеждане на Иван

1
Семейството в доброто старо време...

Вихра и Иван все още не са официално разведени, но явно вече са разпределили времето на малката Ава, което тя ще прекарва с тях при създалите се нови обстоятелства. Изглежда, че опосумът Иван ще се радва на малкото си съкровище цяла неделя, тъй като Вихра по това време води рубриката си „Отчаяните съпруги“ в „Станция Нова“. Близки до екс звездната двойка издават, че те вече са заровили томахавката и Вихра на драго сърце, разрешава на Иван да се радва на ласките на малката. Единствената претенция, която предявявала бившата на Иван била по отношение на Ирина Сарачинова и децата й, с които Вихра категорично не желаела дъщеря й да се среща по никакъв повод.

Иван вижда Ава само в неделя, през останалото време се радва на ласките на любовницата си...

Ето така, Иван отново играе ролята на добрия татко и развлича малката. Всъщност Иван далеч не е от най – изобретателните бащи, защото обикновено разхожда малката в мола и я води на детско 3Д кино, нищо специално.

Освен в неделния ден обаче за момента Иван няма възможност да вижда детето си, защото тя през цялото време е с Вихра или някоя от бабите. Опосумът обаче едва ли скуае много, тъй като прекарва почти цялото си време с новата си любов Ирина Сарачинова и доведените си деца –  Спас и Вирджиния.

Вихра в ролята си на водеща, докато Иван гледа малката! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *