Вихра отново в депресия заради липса на пари

0
Вихра

Изпаднала в много тежка ситуация

Бившата водеща и съпруга Вихра Петрова е изпаднала в ужасяващо тежка депресия. Основната причина за това била, че никой не иска да я вземе на работа, а сама не можела да предприеме каквото и да било, защото нямала достатъчно пари. Самата тя не знае от колко месеца се развява безцелно по улиците и единствено грижите за малката дъщеричка Ава я спасявали да не изтрещи.

Вихра

Преди няколко дни споделила пред свои приятелки, че съвсем доскоро нямала почивен ден и буквално се счупвала от работа. Ангажиментите обаче отстъпили място на свободното време, от което сега имала в преголям излишък. Наскоро решила да се разходи до планината и там наистина се позаредила с положителна енергия, но съвсем за кратко.

„Когато Сечкова я изрита от „Споделено”-то Вихра беше сигурна, че все някой ще я съжали и ще я вземе на работа. Обаче се оказа, че абсолютно никой не я иска и сега не знае накъде да поеме. Изписаха й антидепресанти, защото нервите ще я разсипят” – издават нейни дружки.

Както стана известно още в края на лятото, Вихра тотално луднала и на тема магия. Непрекъснато говорела, че всичките й неуспехи са следствие от магическо вмешателство, което най – вероятно е предизвикано от най – голямата й съперница и врагиня Ирина Сарачинова.

Виж видео:

http://youtu.be/srST-JKNGgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *