Вихра отново ще се вихри в Нова тв

1
Вихра се връща в Нова тв

След като екс съпругата на тв продуцента Иван Христов Вихра бе уволнена от тв 7 и изместена от “ Споделено с…“ от фолк дивата Кали ,се оказва и  че преговорите й да се намести в ефира на БНТ,  отново са ударили на камък въпреки ходатайството на дългогодишния й любовник Милан Кузов. За щастие  на най – голямата врагиня на Ирина Тенчева  обаче Нова тв отново ще я приюти.

Майката на Ава отново ще е трън в очите на баща й

Новият упорит светски слух е, че Вихра ще е новата водеща на новия проект на Нова тв “ Събуди се“, след като Цветанка Ризова, която трябваше да поеме предаването бе позорно и изненадващо уволнена заради нелоялност към медията. За момента няма официално потвърждение нито от екс тв патньорка на Мая Савова в “ Съпругите“, нито от Нова тв, че именно тя ще е титулярната водеща на “ Събуди се“.

От националната телевизия обаче издават, че дирекцията им не е имала, кой знае колко много варианти за заместничка на Мис “ На четири очи“ и понеже вече са били вложени твърде много ресурси  в новия им проект, са спрели избора си на безработната към момента Вихра.

Вихра се връща в Нова тв!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *