Вихра ни изненада: Имам нов мъж и нова къща!

0

Вихра се разпиля от щастие след месеците страдание

Вихра Петрова
Вихра Петрова

Най – накрая тъмните облаци се пропукаха, а над главата на Вихра Петрова се показа лазурното и чисто небе. Бившата съпруга на продуцента Иван Христов в момента сияе, защото след месеци тягостна мъка най – накрая намери своето щастие.

Вихра разкри, че до себе си вече има нов мъж, с когото са в прекрасни отношения и изпитва любов, каквато не е имала към никой друг. Още повече, че човекът е добре устроен откъм материалната част и дори ѝ е подарил огромна къща на четири етажа. В момента двойката обзавежда новото жилище и ще се нанесат там при първа възможност.

Новата къща на Вихра
Новата къща на Вихра

„Това е домът от моите детски мечки! А мъжът също е мечта!”, загадъчно споделя Вихра Петрова, отказвайки да разкрие самоличността на новата си изгора. За сметка на това е публикувала снимка на огромния палат, в който ще живее заедно с новата си половинка.

Вихра преживя много тежко радялата с Иван Христов, който безсъвестната Ирина Сарачинова измъкна изпод носа ѝ. Най – зле пострада тяхната дъщеричка Ава, която и досега не може да разбере защо родителите ѝ се скараха. След развода брюнетката бе изгонена от Нова телевизия и после от ТВ7. Към днешна дата все още е без работа и съвсем наскоро сподели, че възнамерява да имигрира в Испания.

Явно тези намерения са останали далеч назад и сега за първи път от месеци насам, хората видяха Вихра да се усмихва.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=VDXcX3fVViw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *