Вихра: Казват ми, че съм пример за подражание!

11
Вихра била пример за подражание

Телевизионната водеща Вихра Петрова, която се прочу най – вече покрай развода с бившия си Иван Христов и скандалите за попечителство над дъщеря им Ава, била пример за подражание. Или поне така й казвали непознати хора, които я спирали да си поприказват на улицата и да позагладят поне малко смачкания й фасон.

В телевизионен ефир Вихра заяви, че гражданите дотолкова се прехласнали по бурната й история, че дори я спирали, за да искат съвет как да разрешат собствените си проблеми. Софиянци били възхитени най – вече от способностите й да оцелява при всякакви ситуации, твърди самата тя.

Русата Ирина заби нож в гърба на приятелката си Вихра

Това необичайно внимание обаче карало водещата да се чувства малко объркана, въпреки че преди всичко била поласкана от тази шумотевица. Особено много се сконфузила, когато в някакъв ресторант била заобиколена от няколко дами, които започнали да я прегръщат и мляскат по бузите, поздравявайки я за самоотвержената борба срещу неверника Иван Христов.

„Браво, Вихренце! Браво, нашето момиче! Ти си най – добрият пример за нас! Можеш да се бориш и да оцеляваш във всякакви ситуации” – казали дамите. Същата история се повторила и в супермаркет. Там някой от персонала я разпознал и тутакси пред нея се строили всички, които я поздравили и разцелували поради възхищението си от нейната борбеност.

Вихра обяснява тази висока оценка на обществото с умението си да живее със своите проблеми и да се опитва да ги решава. Тя е категорична, че когато гостите на нейното предаване плачели, тя също надувала гайдата, за да ги утеши. Да помага на другите й доставяло огромна радост и въобще не я товарело. Ако обаче се почувства угнетена от нещо, търсела спасение в прегръдките на дъщеря си Ава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=srST-JKNGgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

11 КОМЕНТАРИ

 1. Всички се възхищават на Вихра, защото трябваще да превозмогне нечувана арогантност от страна на Ирина Тенчева и Иван Христов. Вихра даде хляб на Ирина, даде й ефир, известност и я улесни, без да подозира, да й отнеме съпруга и бащата на детето. Беше търпелива, изчака ги 1 година за да запази семейството си, работеше с тях и всеки ден плачеше от безсилие и обида. След като се убеди, че с безочието на Ирина не може да се пребори, ги напусна с достойнство, защото за тези двамата няма нищо свято.

 2. Според мен изглежда невменяема и е много изкуствена и това, което говори за Иван дори да е истина, не е много коректно да го говори пред цяла България след като толкова много го е обичала и заради дъщеря си, която като порасне ще го гледа това предаване.

 3. Да, и вихра, и Алисия се сблъскват с грубостта и безотговорността на бг смотаняка! В тази държава няма държавна политика за децата и майките (освен за едни други привилигировани от европа, щото им е по-изгодно да ги хрантутят тука, а не в техните държави), в Бг НЯМА СЪД, КОЙТО ДА ПРИНУДИ БГ ТАТКОТО ДА ПЛАЩА СНОСНА ИЗГРЪЖКА НА ДЕТЕТО СИ- ВСИЧКИ ДО ЕДИН РЕВВАТ,ЧЕ МАМИТЕ ЩЕЛИ ДА СЕ КОНТЯТ С ТЕХНИТЕ ПАРИ, А ДЕЦАТА ДА МИЗРСТВАТ?! ДЕБИЛИ СМОТАНИ, БГ МАМИТЕ НЕ СА КАТО ВАС- ЛИГАВИ, МЪРЗЕЛИВИ И БЕЗОТГОВОРНИ! ВИХРА, СЪДЕРИ МУ КОЖАТА НАТОЯ ПОСЕРКО, ДЕТО Е СЛЯП ЗА ПОДЛАТА ЛИЗСИЦА ИРИНА, ДА МУ Е ЧЕСТИТО- ЛИКА- ПРИЛИКА СА СИ! ТИ СЕ ОТЪРВА, МИЛИЧКА, ИЗТЪРПИ АВА ДА ПОРАСНЕ И ТЯ МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ ОРИЕНТИРА ЩО ЗА МИШКА Е ТАТЕНЦЕТО И! С ТЕБ СМЕ, ВИХРА, БОГ ДА Е С ТЕБ!

 4. Да та … тъпата селска пръчка, пример за подражание, пази боже, сляпо да прогледа …..

 5. shte ti se,vihre….nedei,che e smeshno!namerila si s kvo da chetkash dushicata si.ne se zablujdavai,no dobre napravi,che zamlykna za izvestno vreme.ne razvalqi hubavoto

 6. Кой ви се вързва на глупостите?
  Поне единият от двамата да мислеше за детето-развявате го като знаме, а не предполагат как ще се чувства когато един ден прочете всичките ви глупости. Майката и бащата за едно дете са единствени. Има много по-мъдри начини да се разберете.
  КАКВО ЗНАчИ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ?-драмата на едно малко дете или алчността ви.
  Ако вие сте пример за подражание, горката АВА

 7. Тая е тотално изперкала бе!Как може да изръси такава глупост?Това че десетина наритани курвета я подкрепят незначи че хората я харесват!Напротив ужасна жена и майка е и хората са възмутени!Иван да направи всичко възможно и да си прибере детето от тази ненормалница

 8. Вихре мама ти добре ли си!Мога да запозная дъщеря си с твоето поведение за да я предпазя-Как да не се държи Престани да се държиш като изоставена любовница.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *