Вихра качи кила и се заглади от издръжката на Иван

0

Вихра надебелялаДоста променена изглеждаше снощи Вихра, докато коментираше поведението достойнствата и лошите черти на съквартирантите. Тя явно бе поканена нарочно от екипа на Биг Брадър, за да бъде жегнат екссъпруга й Иван, който се пени в конкурентната телевизия и който сам я свали за отмъщение от екран.

Бившата съпруга се беше постарала да изглежда добре, обиколила беше фризьор и козметик, но не можеше да скрие килограмите, които е натрупала от бездействието си вкъщи, където е заета единствено да гледа дъщеричката си Ава. Вихра е изпънала лице, надула е бузки, а ръцете й са видимо пухкави с натрупани килца. Тя се беше постарала да прикрие издайническите килограми с широка черна уж модерна блуза, но палаткообразното одеание само я правеше да изглежда по-дебела.

На Вихра никак не й харесваше, че трябва да защитава Златките, особено Черната, която се бори да откредне чужд мъж и да свие гнездо с него. Ситуацията е аналогична с нейната, Ирина Сарачинова се появи в дома им, открадна й Иван и заживя с него, а на нея й лепнаха етикета зарязана съпруга. И понеже не можеше да нападне Златка директно, тя започна да противоречи на Патрашкова, която е върл неин защитник.

Не може в едно предване да се толерират извънбрачните връзки, страданията по чужди мъже и искането на пръстенчета от тях, намекна бившата водеща. Тя каза, че да си домакиня е нещо хубаво, но не е достатъчно да се харесаш на зрителите. В България има над милион домакини, които никой не ги вика в нито едно предаване, за да покажат как добре готвят и колко хубаво мият чиниите.  Изискват се други качества, за да си вип, за да си някой, за да си пример. А какъв пример могат да бъдат дамите в Къщата? Те са или пред котлона, или пред огледалото, или тренират, или плетат интриги за останалите.

Патрашкова изгледа бившата съпруга през строгите си очила и каза, че всеки си има предимства и недостатъци. Вихра обаче не са даде и през цялото време дебнеше журналистката, за да я клъвне, или за да подчертае морала на дамите в къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/srST-JKNGgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *