Вихра бяга от България!

0

Вихра отказва да се бори с живота у нас и слага ново начало в Испания

Вихра Петрова
Вихра Петрова

Близки на очарователната Вихра Петрова споделиха притеснени, че тя подготвя инкогнито бягство от България. Основните причини за това са тежкото ѝ финансово състояние и неразбирането, с което обществото се отнася към нейните проблеми.

Въпреки че Вихра Петрова и нейният бивш Иван Христов в крайна сметка се спогодиха, явно бившата водеща все още е отчаяна от живота и има нужда от ново начало. След като я уволниха от „Споделено с…” тя дълги месеци не можа да си намери работа и единствено я крепяха грижите за малката дъщеричка Ава. Любовта към детето обаче не е достатъчна, за да излезе от депресията и тя е решила да пробва късмета си в някоя нормална държава.

Вихра води Ава в Испания
Вихра води Ава в Испания

„Вихра е много огорчена от отношението на хората към нея. Толкова време не може да си намери работа и не вижда бъдеще за себе си и детето в България. Това я накара да мисли за бягство в чужбина и навярно след около месец ще тръгне за Испания. Там тя има много близка приятелка, която евентуално може да ѝ помогне по някакъв начин” – споделят приятели на Вихра Петрова.

Хората обаче са категорични, че евентуалната ѝ имиграция съвсем не е най – доброто решение. Защото тук все пак получава някаква издръжка от Иван и колкото да са ледени отношенията им, той в никакъв случай няма да я остави да умре от глад. А в Испания поне през първите две години няма да я вземат никъде, освен за чистачка по домовете.

Виж видео:

http://youtu.be/srST-JKNGgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *