Вихра бързо забрави Иван – вече е с ново гадже!

3
Вихра и Иван
Вихра замени Иван

Бившата отчаяна съпруга Вихра бързо бързо забрави Иван. След тежката раздяла на водещата явно вече настъпи нов етап в живота й. Красивата Вихра си намери мъж – Супер Марио. Така бившата на Иван обича да нарича новия мъж до себе си. Според приближени до отчаяната съпруга новата двойка се познава от 12 години. Може би затова Вихра упорито отхвърля слуховете за новата си връзка и твърди, че са просто приятели. Явно обаче, Супер Марио заема мястото на Иван не само в сърцето на бившата му съпруга, но и

Ирина Сарачинова
Най- добрата майка раздели Иван и Вихра само година след сватбата им

в това на дъщеря му. Марио заведе двете дами на представлението на “ Цирк дьо Солей“ в София. Просто приятели или новата светска двойка, Вихра и Марио определено са отдадени на малката Ава.
След напускането на “ Съпругите“, Вихра се зае с воденето на „Споделено“. И въпреки неизтеклия договор на Камелия, зрителите вече няма да споделят с певицата, а с Вихра. Явно новото начало за Вихра не е само в професионален план, но и в личен. Може би събличането на сватбената рокля в ефир и оставането по цици и черно клинче, помогна на водещата да си намери мъж или с това даде ясен знак за новата любовна връзка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *